default_mobilelogo

Advies op maat

Iedere tuin is anders.
Iedere tuin heeft een andere ligging, grondsoort, waterhuishouding, omgeving.
Daarom is het belangrijk om te weten dat het allerbeste advies over aanleg, onderhoud en renovatie het beste persoonlijk gegeven kan worden.

Ik geef er de voorkeur aan om mijn tuinliefhebbende klanten persoonlijk te bezoeken en te adviseren. Het resultaat is dan veel bruikbaarder en toegespitst op de situatie ter plekke.

Ik adviseer over een breed scala van vragen en problemen. Over bomen, hagen, gazon, vijvers, grondverbetering, snoei, plantenziektes en onderhoud.
Ik ga altijd uit van duurzame adviezen, adviezen waar u ook op de lange termijn wat aan heeft.


Allium giganteum

Wanneer ik uw tuin op uw verzoek met u bekijk, lopen we samen rond en bekijken alles uitgebreid met zorg en aandacht. Wat is er goed en wat kan beter. U kunt alle vragen aan mij stellen.

Na mijn bezoek krijgt u alles wat we samen hebben besproken, uitgewerkt per thema, binnen een week per post of email toegestuurd. Zo kunt u altijd nog eens teruglezen hoe het ook al weer zat.
Zo kan deze uitwerking bijvoorbeeld een bemestingsplan of snoeiplan bevatten waar u nog jaren plezier van heeft.

De kosten van een bezoek van mij aan u en uw tuin zijn afhankelijk van uw woonplaats en de grootte van de tuin. Neem vrijblijvend contact met mij op, ik informeer u graag over de kosten en voorwaarden.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!