default_mobilelogo

Lezing: De tuincoach en uw tuin

Tuincoaching is een nieuw begrip in de tuinwereld. Ik zie tuincoachen als de manier om het beste uit een tuin te halen, een tuin zonder groen is voor mij ondenkbaar.
Over mijn werk en het begrip Tuincoach geef ik zeer regelmatig lezingen overal in het land.
Ik verzorg de lezing voor alle tuinclubs, verenigingen, VVE's e.d die iets meer willen weten over mijn persoonlijke en laagdrempelige aanpak met betrekking tot het, samen met u, beoordelen van de uitgangssituatie, creëren van verandering, voorstellen van aanpassingen of het ontwerpen van een geheel nieuwe tuin.

In de lezing ‘de Tuincoach en uw tuin’ neem ik u mee langs vele voorbeelden van tuinen waar iets aan ontbrak. De tuincoach komt, ziet en adviseert, om zo de tuin weer tot een lust te maken en geen last.

Ik bied u een visuele presentatie. Verwacht geen avond van passief luisteren en kijken. Het wordt een actieve avond waarin veel ruimte is om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen en uw eigen mening te geven.

Door mijn zeer uitgebreide planten- en materialenkennis is er voor iedereen wat nieuws te horen of te zien. Tevens besteed ik aandacht aan veel voorkomende en actuele plantenziektes. U gaat geïnspireerd en gemotiveerd naar huis, om meteen aan de slag te kunnen gaan in uw eigen tuin.

 

Klaprozen

Voor Groei & Bloei lezers ben ik geen onbekende:

U kent mij misschien al van mijn kritische blik in de rubriek 'Wie durft?' in hwt tijdschrift 'Groei & Bloei'. Voor vele regio's heb ik de lezing al mogen verzorgen.

De lezing kost € 130,- incl BTW. De reiskosten naar uw locatie zijn € 0,19 ct per kilometer vanaf Almere en terug (volgens Googlemaps). De totale lezing duurt ca. 2 x 50 minuten. De ervaring leert dat een actieve groep met veel vragen soms wat langer nodig heeft, maar dit stel ik zeer op prijs en kost niets meer. Na de lezing neem ik desgewenst nog even tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden of misschien zelfs een afspraak te maken.

Heeft u vragen of interesse? Neem gerust contact op!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!