default_mobilelogo

Online Beplantingsplan

Het bestellen van een online beplantingsplan is vrijwel identiek aan het bestellen van een tuinontwerp. Met dat verschil dat u mij het ontwerp, maten van de border(s) of in te vullen nieuwe borders aanlevert.

U kunt gemakkelijk en eenvoudig een beplantingsplan online bestellen.

Doordat vrijwel het hele proces online verloopt, bespaart u veel tijd. U hoeft immers geen tijd vrij te maken voor vaak meerdere bezoeken. Ondanks dat ik u niet persoonlijk ontmoet, kunt u wel uw wensen en eisen met mij bespreken, zodat het beplantingsplan optimaal voldoet aan uw verwachtingen. De effici├źntie van dit unieke concept is zeer groot. Er kan immers flexibel, snel en goedkoper gewerkt worden en dat is een enorm voordeel.

Voor een online tuinontwerp ga ik als volgt te werk:

Stap 1 - Contact

U vult het contactformulier in, links op de pagina
U krijgt van mij een vragenlijst toegestuurd die zo u compleet mogelijk invult. Deze stuurt u samen met zo veel mogelijk informatie over uw droombeplanting aan mij op.
Uiteraard stuurt u mij een tekening en foto's van de huidige situatie. Uiteraard is het fijn als u een wensenlijstje maakt en eventueel foto's van planten die u heeft en wilt hergebruiken.
Foto's van tuinen die u mooi vindt, kunnen ook helpen.
In de meeste gevallen vind ik het prettig om ook telefonisch alles nog eens goed door te nemen om onduidelijkheden te voorkomen en om ook even nader kennis te maken.
Na ontvangst zal ik dit alles bekijken en u een u offerte sturen voor het maken van een 2D beplantingsplan, compleet met plantlijst, aantallen en desgewenst een offerte indien u de planten door mij geleverd wilt hebben.

Geen specifieke wensen? Geen nood! Ik zorg voor een uniek beplantingsplan!

Stap 2 - Offerte

Ik stuur u de offerte per mail door. Zodra ik de ondertekende offerte teruggekregen heb en ik over alle informatie en gegevens beschik, kunnen we verder naar stap 3.

Stap 3 - Eerste beplantingsplan

Wanneer ik uw betaling ontvangen heb, ontvangt u van mij binnen 5 -7 werkdagen een eerste 2D beplantingsplan met uitleg. Hierop mag u reageren via mail of we hebben telefonisch contact om het beplantingsplan te bespreken.

Stap 4 - Definitief beplantingsplan

Binnen maximaal 10-15 werkdagen ontvangt u van mij digitaal of per post uw 2D beplantingsplan op schaal en in kleur, desgewenst aangevuld met een 3D impressie. De tekening wordt op minimaal A3 aangeleverd.
Een beplantingsplan bevat een plantlijst met alle botanische namen, benodigde aantallen en gewenste levermaten.
U kunt er voor kiezen om door mij een offerte te laten maken voor deze lijst. Ik kan u de beplanting leveren, uitzetten en (eventueel samen met u) inplanten. Daar mag u helemaal zelf een geheel vrijblijvende een keuze in maken. De kosten hiervoor zijn in de offerte opgenomen.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitleg, stel ze gerust!

Our website is protected by DMC Firewall!