default_mobilelogo

Online Tuinontwerp

U kunt gemakkelijk en eenvoudig een tuinontwerp online bestellen.

Doordat vrijwel het hele proces online verloopt, bespaart u veel tijd. U hoeft immers geen tijd vrij te maken voor vaak meerdere bezoeken. Ondanks dat ik u niet persoonlijk ontmoet, kunt u wel uw wensen en eisen met mij bespreken, zodat het tuinontwerp optimaal voldoet aan uw verwachtingen. De effici├źntie van dit unieke concept is zeer groot. Er kan immers flexibel, snel en goedkoper gewerkt worden en dat is een voordeel.

Voor een online tuinontwerp ga ik als volgt te werk:

Stap 1 - Contact

  • U vult het contactformulier in, links op de pagina
  • U krijgt van mij een vragenlijst toegestuurd die zo u compleet mogelijk invult. Deze stuurt u samen met zo veel mogelijk informatie over uw droomtuin aan mij op.
  • Uiteraard stuurt u mij een tekening en foto's van de huidige situatie.
  • Foto's van tuinen die u mooi vindt, kunnen ook helpen.
  • In de meeste gevallen vind ik het prettig om ook telefonisch alles nog eens goed door te nemen om onduidelijkheden te voorkomen en om ook even nader kennis te maken.
  • Na ontvangst zal ik dit alles bekijken en u een u offerte sturen voor het maken van een 2D (of desgewenst 3D tuinontwerp)

Geen specifieke wensen? Geen nood! Ik zorg voor een uniek ontwerp!

Stap 2 - Offerte

Ik stuur u de offerte per mail door. Zodra ik de ondertekende offerte teruggekregen heb en ik over alle informatie en gegevens beschik, kunnen we verder naar stap 3.

Stap 3 - Eerste Tuinontwerp

Wanneer ik uw betaling ontvangen heb, ontvangt u van mij binnen 5 -7 werkdagen een eerste 2D tuinschets met uitleg. Hierop mag u reageren via mail of we hebben telefonisch contact om het ontwerp te bespreken.

Stap 4 - Definitief Tuinontwerp

Binnen maximaal 10-15 werkdagen ontvangt u van mij digitaal of per post uw 2D of 3D-tuinontwerp in kleur, inclusief de plattegrondtekening (2D) op schaal. De tekening (en) worden op minimaal A3 aangeleverd.
Een tuinontwerp bevat geen gedetailleerd beplantingsplan. Wel zal ik voor alle elementen in de tuin duidelijke suggesties doen.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitleg, stel ze gerust!

Our website is protected by DMC Firewall!